Greenjava Sambal bawang / Sambal Hijau makuusi mukaan
Instructions
1
Kuumenna wokkipannulla 1 rkl öljyä ja lisää Greenjava Rendang tahna-ainekset. Sekoita kunnes aromit vapautuvat.
2
Lisää 500 g naudanpaistia noin 50g:n painoisina siivuina. Paista sekoitellen kunnes lihan pinta ruskistuu.
3
Lisää 4 dl kookoskermaa ja 1,5 l vettä. Keitä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen noin 3 tuntia kunnes kastike on paksuuntunut ja karamellisoitunut. Mausta suolalla (noin 1 tl) ja sokerilla (noin 1 rkl).
4
Tarjoile riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.
Kokeilitko reseptiä?
Mainitse meitä @greenjavafi tai tägää #greenjavafi sinun Instagram tai Facebook tililläsi, niin lähetämme sinulle -10% alennuskupongin seuravaalle tilaukselle verkkokaupassamme.